harleymira

Hmm...

Publicerad 2012-01-19 17:39:33 i Allmänt

Hej! idag har jag varit i skolan ganska roligt det har blivit roligare faktiskt förr tycket jag det var skit tråkigt men iallafall siter jag är med min försylning nu är tröt på detta jätte många som har blivit försylda denna vintern men hoppas jag blir bättre imorgon för då är det disko på sjösala vädigt roligt ses någon dag // emelie & mira :)

Hajj.

Publicerad 2012-01-16 17:10:49 i Allmänt

Hej Hej ! idag har jag varit i skolan nu var helgen slut. Men iallafall sitter här vid datorn och lyssnar på musik har tråkigt men jag vill till thailand skit fint där har ju släktingar som bor där saknar dom ILOVE YOU THAILAND <3. Men iallafall i går var jag och bästavännen och shoppade hitta en hel del älskar och shoppa har jag alltid gjort det. Men nu ska jag titta lite på fb och lyssna på musik .//emelie & mira:)


Hemma.

Publicerad 2012-01-10 19:16:02 i Allmänt

Nu är jag hemma från kompisen hann inte skriva klart än men iallafall har en lös tand gör skit ont och har typ tandvärk till det :( men nu ska jag sätta på musiken i bött ses i morgon igen./ emelie och mira :)          bjuder på en bild till detta inlägget:

Nu är jag hemma från kompisen hann inte skriva klart än men iallafall har en lös tand gör skit ont och har typ tandvärk till det :( men nu ska jag sätta på musiken i bött ses i morgon igen./ emelie och mira :)




bjuder på en bild till detta inlägget:

Kompis....

Publicerad 2012-01-10 18:59:50 i Allmänt

Just nu är jag hos en kompis och myser imorgon börjar skolan då. Haft ett bra jullov med vänner och familj och shoppat en hel del kläder,smink,smycken, och haft det mysigt skriver mer sennare puss & kram // emelie och mira :)

hej:) -fanny & harley

Publicerad 2012-01-07 17:27:19 i Allmänt

Hej! är så ledsen har inte kunat  rida millie eller varken kunna köra harley men snart ska de allt bli när hovslagaren kommer han kommer till veckan då ska jag att rida igång mille. :) idag har jag varit på bervik och köpt en present till Emelie för hon fyller år i möra så kanke åker till henne imorgon och lämnar presenten .:) sen köpte jag två låder till min hund hugo det ska vara till hans godisar mat och kopel och täcken till honnom så nu har jag gjor i årdnig de sen gick jag utt på en promenad med hugo till skogen de vad då jag fick ett sms av hovslagaren sen när vi hade gott en bitt så kom min bror jonas i bilen sen så gick vi hem efter en timme och fikade sen gick jag utt o mocka och sen borstade lite på hästarna sen hjälpte jag pappa sen åkte vi och hämta min syra michaela uppe vid bussen hon kom´från stan ja och sen hände det inte så mycket men vi kanke hörs imöra då hejdå alla blogg läsare fanny&harley :) <3

Hello...

Publicerad 2012-01-07 11:46:58 i Allmänt

Hej vad ska ni göra idag jag ska iallafall åka till en kompis och va där. Imorgon är det iallafall min födelsedag HURRA HURRA på min dag haha. Men har själv städdat mitt rum och gräjat lite faktsikt och nu ska jag göra mig i ordning till min kompis. Kort inlägg men jaja ses sennare i kväll. puss & kram/// Emelie & Mira ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela